Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés:
A répát és a cukkínit megtisztítjuk, majd hosszában vékony csíkokra vágjuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük. 4 perccel a főzési idő vége előtt
hozzáadjuk a répát és a cukkínit. Ha kész, lecsepegtetjük. A vajat
felforrósítjuk, a mogyorót megpirítjuk benne, és felöntjük a
zöldséglevessel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A baconszeleteket hosszában félbehajtottam,
majd újra. Tehát egy négybe hajtott bacont kaptam, amit sütőpapírra
fektettem. Erre ismét sütőpapírt borítottam, és egy tepsivel
leszorítottam, majd közepesen meleg sütőbe tettem. 20 perc után a sütőt
lekapcsoltam, és hagytam kihűlni a baconrudakat.
Eközben 1 tábla csokoládét széttördeltem, és vízfürdő felett
felolvasztottam, majd 1 teáskanál olajjal és 1 mokkáskanálnyi szárított
chilivel elkevertem.
|
|
9 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
A töltelékhez:
1 kg darált sertéshús
1 fej vöröshagyma
2-3 kávéskanál só
őrölt feketebors
A tésztához:
kb. 75 dkg (rétes)liszt
2,5 dl víz
1 tojás
só
A tálaláshoz:
ecet
vaj
tejföl
Elkészítés:
A darált húsba alaposan beledolgozzuk a finomra reszelt vöröshagymát, a sót és a feketeborsot, felhasználásig hűtőbe tesszük.
A
tésztához kimérjük a lisztet, megsózzuk, közepébe fészket készítünk,
beleütjük a tojást, és annyi vizet adunk hozzá, hogy kemény, de azért
nyújtható tésztává tudjuk összeállítani.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A palacsintához egy tálban a liszteket, a sütőport és a sót összekeverjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, majd fokozatosan a tejet és a vanília-aromát.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csiperkegomba szárát szedjük ki, és a kezünkkel húzzuk le a kalapokról a héjat. Tegyük egy tepsibe, szórjuk meg egy leheletnyi borssal, majoránnával és chilipehellyel.
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
A magyarok 85%-a kávéfogyasztónak vallja magát, többségük előnyben részesíti a klasszikus pörkölt kávét, bár a fiatalabbak kedvelik az instant és kapszulás megoldásokat is. Ráadásul minden második kávéfogyasztó akkor is rendszeresen hódol szenvedélyének, amikor dolgozik. Mi mindent tudhatunk még meg kávézási szokásainkról?
A kávézás komoly közösségformáló erővel bír, hiszen a munkahelyeken olyan miliőt teremt, ahol a munkatársak pihenhetnek, beszélgethetnek.
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
- 1 kg cékla
- 2 sárgarépa
- 2 alma
- 4 ek olívaolaj
- só, bors, bazsalikom, oregánó
- 4 ek balzsamecet
A céklát hámozzuk meg, majd vágjuk kockára, a sárgarépát karikázzuk fel, az almát vágjuk vékonyabb cikkekre.
Olajozzunk ki egy tepsit, tegyük bele a zöldségeket, fűszerezzük és forgassuk bele az olajat is. Takarjuk le fóliával, és süssük addig, amíg a cékla megpuhul (minimum egy óra). Ha kész, forgassuk össze a balzsamecettel, és tálalhatjuk is.
hozzávalók / 6 adag
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrtam (az élesztőt csak beletettem, nem futtattam, nem kelesztettem), majd kb.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csirkemájról éles késsel fejtsük le az eres részeket, majd vágjuk fel nagyobb darabokra. Az alma magházát távolítsuk el, majd szintén vágjuk fel nagyobb kockákra. A lilahagymát vágjuk félbe, majd vágjuk fel vastagabb szeletekre.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu